Bun venit la Bethel Finance. În cazul în care, căutaţi o companie de încredere, care să vă ajute în administrarea veniturilor dumneavoastră, optimizarea taxelor şi transmiterea averii către urmaşi, atunci aţi ales compania potrivită.
Serviciile pe care le oferim clienţilor noştrii sunt simple şi logice deşi, nu prea des întâlnite – consultanţă imparţială şi independenţă cu o ierarhizare de interese la toate nivelurile.

Încrederea, angajamentul şi confidenţialitatea sunt pilonii filozofiei noastre.
Descoperiţi lumea serviciilor noastre exclusiviste cu doar un click.


  • Companii Offshore Bethel Finance oferă o întreagă gamă de servicii pentru crearea de companii offshore.
  • Conturi bancare offshore Bethel Finance vă poate ajuta să deschideţi un cont bancar offshore. Aceste conturi bancare pot fi conturi corporative, conturi personale sau conturi de investiţii.
  • Înmatriculări de iahturi Având în vedere criza financiară a acestei perioade, este important ca fiecare persoană, să îşi protejeze bunurile personale.

  • Office familial Bethel Finance este un office familial în Israel şi oferă servicii complexe de office familial persoanelor cu potenţial ridicat şi familiilor cu avere considerabilă.
  • Abordarea de investiţii Noi putem administra o parte sau în totalitate bunurile clienţilor, deţinute în orice bancă, într-o manieră discreţionară, în concordanţă cu strategia personalizată
  • Managementul Organizaţiilor de caritate Bethel Finance gestionează investiţiile pentru diferite organizaţii de caritate.